LOOKFANTASTIC THE BOX: March Edit

Feel fantastic with 6 spring beauty essentials, including Anastasia Beverly Hills, Brushworks, Mio and more.

EUR 20.0

20.00€ /month

Payment will be taken every month. months.

Δωρεάν μεταφορικά στις συνδρομές 3, 6 και 12 μηνών | Αυτόματη Ανανέωση | Χρέωση σύμφωνα με την επιλεγμένη συχνότητα
Ποσότητα

( 0 item is in your basket προϊόντα maximum στο καλάθι σας )

 

Σε στοκ

Please Note: This is a subscription box. Upon expiry of your subscription, it will automatically renew for a further fixed term of the same length. Your Beauty Box will be dispatched on the first working day of each month, and we'll charge your card during the same time. View FAQs here.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.07 / 5 (56 κριτικές)
  • 26 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 15 3 star reviews
  • 2 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Καλό

Πήρα το 1ο και ανυπομονώ για το 2ο! Τα προϊόντα είναι νέα για εμένα και χαίρομαι να δοκιμάζω Το αρνητικό είναι ότι δεν υπάρχει η προστατευτικη ταινία στο στόμιο των καλλυντικών

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Value for money

Ξεκίνησα την συνδρομή μου τον Μάρτιο, οπότε έχω λάβει μόνο δυο beauty boxes. Παρ' όλα αυτά είμαι αρκετά ικανοποιημένη με τα προϊόντα που έχω λάβει, ως επί το πλείστον. Υπήρχαν κάποια που ήταν απλά οκ (πχ: σκιές της wet n wild), αλλά με κάποια άλλα ξετρελάθηκα και θα τα αγοράσω σίγουρα στο κανονικό τους μέγεθος (πχ: κρέμα μαλλιών της paradoxx). Επίσης, βλέποντας αρκετές αρνητικές βαθμολογίες λόγω της αλλαγή του κουτιού, προσωπικά, επειδή ξεκίνησα και πρόσφατα την συνδρομή δεν πρόλαβα τα προηγούμενα κουτιά που χρησιμοποιούσαν, αλλά είμαι απολύτως οκ και με αυτά που χρησιμοποιούν τώρα. Σε γενικές γραμμές, αρκετά τίμιο beauty box για την τιμή του.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Ποιότητα

Μόλις ξεκίνησα την 12μηνη συνδρομή μου και το πρώτο κουτί που έλαβα του Μαρτίου. Μπορεί να μην είναι όλα full size αλλά τα deluxe size προϊόντα έχουν ικανοποιητική ποσότητα και είναι από εξαιρετικές εταιρίες τις οποίες ομολογώ πως δεν τις γνώριζα. Το μόνο μείον είναι η αλλαγή του κουτιού σε ανακυκλώσιμο γ αυτό και βάζω 4 αστέρια. Η δυνατότητα να κρατάς το κουτί για άλλες χρήσεις είναι καλύτερο κ από ανακύκλωση.Αλλωστε και τα παλιά κουτιά ήταν ανακυκλώσιμα ❤️

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Box

Απογοητευμένη με το ότι δε λαμβάνουμε πλέον το κανονικό κουτί παρά μόνο ένα ανακυκλώσιμο χαρτόνι που δε μπορούμε μα κρατήσουμε ενώ η τιμή είναι η ίδια. Θα έπρεπε τουλάχιστον να μειωθεί το κόστος του κουτιού. Ήταν πολύ σημαντική η συλλογή κουτιών. Δε θα συνεχίσω τη συνδρομή

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Κουτί

Πολύ ωραία τα προϊόντα κάθε μήνα περιμένω με λαχτάρα. Σας παρακαλώ να επιστρέψουν τα όμορφα χρωματιστά κουτιά σας.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

δωράκι

θα προτιμούσα να έχει και ένα δωρεάν πράγμα από εσάς ή τουλάχιστον κάποια δείγματα :)

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Έκπληξη

Κάθε μήνα ανυπομονώ να λάβω το καινούργιο. Σε κάθε ένα υπάρχει ποικιλία προϊόντων που καλύπτει όλες τις ηλικίες. Έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα προϊόντα και να δεις τι σου ταιριάζει. 

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Εξαιρετικά προϊόντα

Μου αρέσει που κάθε μήνα γνωρίζω καινούρια προϊόντα με πολύ καλή ποιότητα.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Beauty box Αυγούστου

Είναι το δεύτερο beauty box που έλαβα και σίγουρα θα ανανεώσω την συνδρομή μου ανυπομονώ να δω κάθε μήνα τα καινούργια προϊόντα..το συστήνω ανεπιφύλακτα αξίζει πάρα πολύ !!

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Beauty box Ιουλίου

Ήρθα σε επαφή με νέα προϊόντα όπου τα δοκίμασα , έμεινα ευχαριστημένη αρκετά και σε σχέση με την αξία τους η τιμή που πλήρωσα είναι πολύ χαμηλή , οικονομική για όλα αυτά τα προϊόντα !!!

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Άλλοι πελάτες μας αγόρασαν