Όροι & Προϋποθέσεις

ι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις («Όροι») διέπουν τους χρήστες της ιστοσελίδας www.lookfantastic.gr («Website») και τη σχέση σας με:

(i) THG Beauty Europe GmbH (εμπορική εταιρεία www.lookfantastic.gr) με έδρα‘ Maximilianstrasse, 5480538, Μόναχο, Γερμανία;

(ii)Εάν η αγορά σας γίνεται σε ευρώ (EUR) και η πληρωμή γίνεται με χρεωστική κάρτα, στην THG Beauty Europe GmbH της οποίας η διεύθυνση είναι Maximilianstrasse, 5480538, Μόναχο.

Παρακαλούμε να τις διαβάσετε προσεκτικά καθώς επηρεάζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με το νόμο. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους, παρακαλούμε μην έχετε πρόσβαση ή να μην χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο. Εάν έχετε κάποια άλλη απορία σχετικά με τους Όρους τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

1.ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους.

2. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα:

Να ενημερώσουμε τους παρόντες Όρους κατά καιρούς και για τυχόν αλλαγές θα σας ενημερώσουμε μέσω
κατάλληλης ανακοίνωσης στον Ιστότοπο. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε εάν έγιναν κάποιες αλλαγές. Οι αλλαγές θα ισχύουν για τη χρήση του Δικτυακού Τόπου μετά την ανακοίνωση. Αν δεν επιθυμείτε να αποδεχτείτε τους νέους Όρους, δεν θα πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μετά την ημερομηνία κατά την οποία αρχίζει να ισχύει η αλλαγή, η χρήση της Ιστοσελίδας σας υποδεικνύει τη συγκατάθεσή σας να δεσμεύεστε από τους νέους Όρους. Επίσης, μπορούμε να τροποποιήσουμε ή να αποσύρουμε προσωρινά ή μόνιμα αυτή την Ιστοσελίδα και το υλικό που περιέχεται μέσα σε (ή οποιοδήποτε μέρος) χωρίς προειδοποίηση προς εσάς και επιβεβαιώνετε ότι δεν θα είμαστε υπεύθυνοι προς εσάε για οποιαδήποτε τροποποίηση ή ανάκληση της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της.

3. ΕΓΓΡΑΦΗ

Εσείς εγγυάστε ότι:

οι προσωπικές πληροφορίες που πρέπει να παρέχετε κατά την εγγραφή σας είναι αληθείς,ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις από κάθε άποψη και δεν προσποιείστε ή χρησιμοποιείτε την ταυτότητα ή τα στοιχεία κάποιου άλλου προσώπου.

Τα προϊόντα που αγοράζονται σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζονται αποκλειστικά για ιδιωτική και οικιακή χρήση και δεν προορίζονται για μεταώληση. Θα μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιεσδήποτε αλλαγές στις προσωπικές πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνώντας στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας στη διεύθυνση:

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: customer.experience@thehutgroup.com

4.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Θα αντιμετωπίσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες ως εμπιστευτικές και θα τις χρησιμοποιήσουμε μόνο σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Όταν ψωνίζετε σε αυτόν τον ιστότοπο, θα σας ζητήσουμε να καταχωρήσετε προσωπικά στοιχεία για να
σας αναγνωρίσουμε, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση παράδοσης, την πιστωτική σας κάρτα ή άλλα στοιχεία πληρωμής. Επιβεβαιώνουμε ότι αυτές οι πληροφορίες θα φυλάσσονται από εμάς σύμφωνα με την εγγραφή που έχουμε στο γραφείο του Επιτρόπου Δεδομένων.

5. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ

Για να διασφαλίσετε ότι η πιστωτική, χρεωστική ή χρεωστική σας κάρτα δεν χρησιμοποιείται χωρίς τη συγκατάθεσή σας, θα επικυρώσουμε το όνομα, τη διεύθυνση και άλλες προσωπικές πληροφορίες που έχετε παράσχει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας με τα κατάλληλα τρίτα μέλη και τις βάσεις δεδομένων τους.

Αντιμετωπίζουμε και παίρνουμε πολύ σοβαρά τον κίνδυνο της απάτης στο διαδίκτυο. Με την αύξηση της ποσότητας των δόλιων συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι παραγγελίες ελέγχονται διεξοδικά χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που έχουν ήδη παρασχεθεί. Υπάρχει πιθανότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας για πρόσθετους ελέγχους ασφάλειας και ζητάμε τη συνεργασία σας για να μπορέσουμε να τις ολοκληρώσουμε. Δεν θα ανεχθούμε δόλιες συναλλαγές και οι συναλλαγές αυτές θα αναφέρονται στις αρμόδιες αρχές.

Με την αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων συμφωνείτε να γίνονται τέτοιοι έλεγχοι. Κατά
την εκτέλεση αυτών των ελέγχων, τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε μπορείτε να αποκαλυφθούν σε εγγεγραμμένο Οργανισμό Πιστοληπτικής Αναφοράς, ο οποίος μπορεί να τηρεί αρχείο αυτών των πληροφοριών. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό γίνεται μόνο για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά σας, ότι δεν διενεργείται έλεγχος πίστωσης και ότι η πιστοληπτική σας αξιολόγηση δεν θα επηρεαστεί. Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από εσάς θα αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και αυστηρά σύμφωνα με τον περί Προστασίας Δεδομένων Νόμο του 1998.

6. ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για νόμιμους σκοπούς και με νόμιμο τρόπο. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύον νόμους, τα καταστατικά και κανονισμούς σχετικά με την Ιστοσελίδα και τη χρήση της.

Συμφωνείτε να μην ανεβάσετε ή να μεταδώσετε μέσω της Ιστοσελίδας:

οποιοσδήποτε ιούς υπολογιστών ή οτιδήποτε άλλο έχει σχεδιαστεί για να παρεμβαίνει, να διακόπτει τις κανονικές διαδικασίες λειτουργίας ενός υπολογιστή. και οποιοδήποτε υλικό που είναι δυσφημιστικό, προσβλητικό ή άσεμνο.

7. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε πλήρως, να υπερασπιστείτε και να κρατήσετε εμάς, καθώς και τα στελέχη, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους και τους προμηθευτές μας, εκτός κινδύνου αμέσως μετά από κάθε απαίτηση, από και έναντι όλων των απαιτήσεων, των ζημιών, των εξόδων και εξόδων, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων νομικών αμοιβών που προκύπτουν από τυχόν παραβίαση αυτών των όρων από εσάς ή οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις που προκύπτουν από τη χρήση αυτού του Δικτυακού Τόπου ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου που επισκέπτεται την Ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας στοιχεία.

8. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ

Ως διευκόλυνση στους πελάτες μας, ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ή υλικό που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας. Για την ενημέρωσή σας, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τέτοιους ιστότοπους ή υλικό ούτε τις εξετάζουμε ή τις επικυρώνουμε. Δεν θα ευθυνόμαστε, άμεσα ή έμμεσα, για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων ούτε για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια ή παράβαση που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιαδήποτε τέτοια διαφήμιση, περιεχόμενο, προϊόντα, υλικά ή υπηρεσίες που διατίθενται σε τέτοιους εξωτερικούς ιστότοπους ή πόρους.

9. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε αποδοχή και διαθεσιμότητα. Αν τα παραγγελθέντα αγαθά δεν είναι διαθέσιμα, θα ειδοποιηθείτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (ή με άλλα μέσα αν δεν έχει δοθεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και θα έχετε την επιλογή να περιμένετε έως ότου το προϊόν είναι διαθέσιμο σε απόθεμα ή να ακυρωθεί παραγγελία σας.

Οποιεσδήποτε παραγγελίες σας θα θεωρηθούν ως προσφορά αγοράς των αγαθών ή υπηρεσιών από εμάς
και έχουμε το δικαίωμα να απορρίψουμε τέτοιες προσφορές ανά πάσα στιγμή. Αναγνωρίζετε ότι οποιαδήποτε αυτοματοποιημένη παραλαβή της παραγγελίας σας, την οποία ενδέχεται να λάβετε από εμάς, δεν θα ισοδυναμεί με την αποδοχή της προσφοράς σας για την αγορά αγαθών ή υπηρεσιών που διαφημίζονται στον ιστότοπο. Η σύναψη σύμβασης μεταξύ μας θα πραγματοποιηθεί όταν (i) χρεώσουμε τον λογαριασμό σας με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή PayPal ή (ii) αποστείλετε τα αγαθά σε εσάς ή αρχίσετε τις υπηρεσίες, όποιο από τα δύο είναι αργότερα.

Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, στο βαθμό που μπορούμε να το πράξουμε, να διατηρήσουμε τις
λεπτομέρειες της παραγγελίας και της πληρωμής σας ασφαλείς, αλλά αν δεν υπάρξει αμέλεια από μέρους μας, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια που μπορεί να υποστείτε αν κάποιος τρίτος προμηθεύει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε δεδομένα που παρέχονται από εσάς κατά την πρόσβαση ή την παραγγελία από την Ιστοσελίδα.

Τα προϊόντα που πωλούνται στην Ιστοσελίδα δεν προορίζονται για εκ νέου πώληση ή διανομή. Μπορείτε να παραγγείλετε σε μια αγορά 5 μόνο ίδια προϊόντα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε παραγγελίες ή / και να αναστείλουμε λογαριασμούς όταν πιστεύουμε ότι παραγγέλλονται προϊόντα κατά παράβαση της παρούσας διάταξης.

Θα αναλάβετε τον κίνδυνο για τα προϊόντα αφού παραδοθούν στη διεύθυνση παράδοσης που καθορίσατε
κατά την παραγγελία των προϊόντων. Δεχόμαστε καμία ευθύνη όταν παρέχετε μια εσφαλμένη διεύθυνση παράδοσης ή όπου δεν μπορείτε να συλλέξετε τα προϊόντα από τη διεύθυνση παράδοσης που έχετε ορίσει. Ανεξάρτητα από το ότι ο κίνδυνος απώλειας ή ζημιάς στα προϊόντα μεταβιβάζεται σε εσάς μόνο όταν παραδοθούν στη διεύθυνση παράδοσης, η ιδιοκτησία των προϊόντων θα μεταβιβασθεί σε εσάς το αργότερο: (α) τα προϊόντα που αποστέλλονται από εμάς. και (β) λαμβάνουμε πληρωμή για αυτό.

10. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ

Όταν αγοράζετε τα αγαθά ή τις υπηρεσίες ως καταναλωτές (δηλ. Για ιδιωτική χρήση σε αντίθεση με την επαγγελματική χρήση), παρακαλούμε να σημειώσετε ότι έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε κάθε παραγγελία που κάνατε σε εμάς εντός 14 ημερών από την ημέρα που αποκτήσατε τα εμπορεύματα.

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία σύμφωνα με αυτή τη ρήτρα, τότε ανατρέξτε στην Πολιτική
Επιστροφών για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο.

11. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ (μόνο κατά περίπτωση - βλέπε παρακάτω) με τις τρέχουσες τιμές και είναι σωστές κατά την εισαγωγή των πληροφοριών στο σύστημα. Διατηρούμε όμως το δικαίωμα να αλλάζουμε τιμές ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση προς εσάς.

Αν η διεύθυνσηπαραλαβής σας βρίσκεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν θα χρεωθείτε επιπλέονφόρο. Εάν η διεύθυνση παραλαβής σας βρίσκεται εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, ενδέχεται να υπόκειστε σε εισαγωγικούς δασμούς και φόρους (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), οι οποίοι εισπράττονται όταν η παράδοση φτάσει στη χώρα προορισμού σας. Τυχόν τέτοιες πρόσθετες χρεώσεις πρέπει να καλύπτονται από εσάς.(εάν η διεύθυνση παράδοσης βρίσκεται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης («ΕΕ») βλέπε «Αρμοδιότητες εκτελωνισμού για διευθύνσεις παράδοσης ΕΕ») Πρέπει να σημειώσετε ότι οι τελωνειακές πολιτικές και πρακτικές ποικίλλουν σημαντικάαπό χώρα σε χώρα. Συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τοπικό τελωνείο για πληροφορίες.

Λάβετε υπόψη ότι κατά τη μεταφορά αγαθών εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, οι διασυνοριακές αποστολές ενδέχεται να υπόκεινται στο άνοιγμα και την επιθεώρηση από τις τελωνειακές αρχές. Για όλα τα προϊόντα που αποστέλλονται σε εσάς σε μια διεύθυνση εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, θεωρείτε ότι είστε ο εισαγωγέας των αγαθών και πρέπει συνεπώς να συμμορφώνεστε με όλους τους νόμους και κανονισμούς
της χώρας στην οποία παραδίδονται τα αγαθά.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μέσω του λογαριασμού PayPal. Η πληρωμή θα χρεωθεί και θα εκκαθαριστεί από το λογαριασμό σας πριν από την αποστολή του αγαθού σας ή την παροχή της υπηρεσίας σε εσάς. Εάν η πληρωμή πρόκειται να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, η αξία της κάρτας πριν από την εγγραφή των £ 0,01 θα κρατηθεί έναντι της κάρτας έως ότου ο εκδότης της κάρτας επικυρώσει την πληρωμή.

Στην απίθανη περίπτωση που η τιμή που εμφανίζεται στη σελίδα πληρωμής είναι λάθος και το ανακαλύπτουμε πριν δεχτούμε την παραγγελία σας σύμφωνα με την παράγραφο 9, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε τα προϊόντα σας στην τιμή που εμφανίζεται. Προσπαθούμε πάντα να διασφαλίσουμε ότι οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας είναι ακριβείς, αλλά μερικές φορές μπορεί να προκύψουν λάθη. Εάν ανακαλύψουμε ένα λάθος στην τιμή των αγαθών που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να
επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία σας με τη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε. Εάν ακυρώσετε την παραγγελία σας και έχετε ήδη πληρώσει για τα προϊόντα, τότε θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Επιβεβαιώνετε ότι ο λογαριασμός πίστωσης, χρεωστικής κάρτας ή PayPal που χρησιμοποιείται είναι δικός σας. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών / χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους επικύρωσης και εξουσιοδότηση από τον εκδότη της κάρτας. Εάν ο εκδότης της κάρτας πληρωμής αρνείται ή δεν επιτρέψει, για οποιονδήποτε λόγο, την πληρωμή σε εμάς, δεν θα είμαστε υπόχρεοι σε εσάς για τυχόν καθυστέρηση ή μη
παράδοση.

Εάν η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεν υποβληθεί σε επιτυχή επεξεργασία για οποιονδήποτε λόγο, διατηρούμε το δικαίωμα να επαναλάβουμε την επεξεργασία των πληρωμών. Θα σας ειδοποιήσουμε τουλάχιστον 48 ώρες πριν από οποιαδήποτε επανεπεξεργασία για να διεκπεραιώσετε την πληρωμή στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας δώσατε. Εάν δεν θέλετε να προσπαθήσουμε ξανά να επεξεργαστούμε την πληρωμή, πρέπει να
ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 48 ωρών από τη στιγμή που θα σας στείλουμε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν κωδικό έκπτωσης με κάθε παραγγελία. Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε ή να ακυρώσουμε τυχόν παραγγελίες στις οποίες προσθέτετε περισσότερους από έναν κωδικούς έκπτωσης στο καλάθι.

Σας επιτρέπουμε να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τους κωδικούς έκπτωσης σύμφωνα με τους όρους και
τις προϋποθέσεις έκδοσης των οποίων, μεταξύ άλλων, μπορεί να περιλαμβάνει όρους σχετικά με την καταλληλότητά σας για χρήση και μέγιστη αξία παραγγελίας.

Παρακαλούμε εξοικειωθείτε με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις πριν κάνετε μια παραγγελία, καθώς διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε ή να ακυρώσουμε τις παραγγελίες που δεν συμμορφώνονται με αυτούς τους όρους ακόμη και αν έχει χρεωθεί η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Σε περίπτωση ασυνέπειας μεταξύ των όρων και προϋποθέσεων έκδοσης των κωδικών έκπτωσης και αυτών των όρων και προϋποθέσεων, ισχύουν οι όροι και οι όροι του κωδικού έκπτωσης. Αντίγραφο των
όρων και προϋποθέσεων του κωδικού έκπτωσης μπορεί να ληφθεί ταχυδρομικά ή τηλεφωνώντας στους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση:

customer.experience@thehutgroup.com

Για παραγγελίες που αποστέλλονται μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για παραδόσεις σε διευθύνσεις εντός της ΕΕ, για νομικούς σκοπούς είστε ο εισαγωγέας των εμπορευμάτων και είστε υπεύθυνοι για τυχόν διατυπώσεις εισαγωγής, καθώς και για τυχόν δασμούς, τιμολόγια η φόρους που ενδέχεται να επιβαρύνουν οποιαδήποτε τελωνειακή αρχή. Ωστόσο, έχουμε συλλέξει αυτά τα ποσά από εσάς ως μέρος της αγοράς σας και συμφωνώντας με αυτούς τους όρους, μας εξουσιοδοτείτε να διορίσουμε τους καθορισμένους μεταφορείς μας για την εκτέλεση τυχόν απαιτούμενων τελωνειακών διατυπώσεων για λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής οποιωνδήποτε δασμών, τιμολογίων ή φόρων στην αρμόδια τελωνειακή αρχή. Ο καθορισμένος μεταφορέας θα σας παραδώσει τα αγαθά εκτός από την εκτέλεση των τελωνειακών διατυπώσεων για λογαριασμό σας.

Οι διατυπώσεις θα πραγματοποιούνται σε διαφορετικές χώρες ανάλογα με τη χώρα στην οποία ανήκει η διεύθυνση παράδοσης και από τον μεταφορέα που χρησιμοποιήθηκε. Τα εμπορεύματά σας θα εκκαθαριστούν από τους τελωνειακούς σκοπούς σε μία από τις ακόλουθες «χώρες εκκαθάρισης»


DPD:

1. Κύπρος (για διευθύνσεις στην Κύπρο)

2. Γαλλία (για διευθύνσεις στη Γαλλία, την Αυστρία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Εσθονία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία)

3. Ιρλανδία (για διευθύνσεις στην Ιρλανδία)

4. Μάλτα (για διευθύνσεις στη Μάλτα)

5. Ισπανία (για διευθύνσεις στην Ισπανία)

6. Κάτω Χώρες (για διευθύνσεις στις Κάτω Χώρες, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο, την Πολωνία και τη Σουηδία)

Hermes:

7. Βέλγιο (για διευθύνσεις στο Βέλγιο και την Ιρλανδία)

8. Διαφορετικά, στη χώρα στην οποία ανήκει η διεύθυνσή σας.

DHL

9.Στη χώρα στην οποία ανήκει η διεύθυνσή σας:

P2P

10. Ολλανδία (για όλες τις διευθύνσεις)

Αυτό σημαίνει ότι θα χρεωθείτε δασμούς, τιμολόγια ή φόρους με τον συντελεστή που ισχύει στη χώρα εκκαθάρισης - αυτοί θα καταβληθούν για λογαριασμό σας από τον καθορισμένο μεταφορέα. Αυτές οι χώρες εκκαθάρισης ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς να σας δοθεί ειδοποίηση.

Με την αποδοχή αυτών των όρων, συναινείτε σε εμάς να ορίσουμε έναν καθορισμένο μεταφορέα για να ενεργήσει για λογαριασμό σας, όπως περιγράφεται παραπάνω, και ότι ο καθορισμένος μεταφορέας ενεργεί αποκλειστικά για εσάς ως άμεσος εκπρόσωπος του τελωνείου

Δεν εκδίδουμε φορολογικά τιμολόγια για αποστολές από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ε.Ε. Κάθε έγγραφο απόδειξης πώλησεως που παρέχουμε κατόπιν αιτήματός σας, παρέχεται εξ ολοκλήρου στη διακριτική μας ευχέρεια και χρησιμεύει ως απόδειξη της αγοράς σας μόνο. Το έγγραφο αυτό ενδέχεται να μην συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις που επιβάλλουν οι φορολογικές αρχές στην τοπική σας δικαιοδοσία για τους σκοπούς ανάκτησης ΦΠΑ και δεν μπορούμε να παρέχουμε πρόσθετα έγγραφα σχετικά με αυτό.


12. ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ

Για να δικαιούστε να αγοράσετε προϊόντα σε αυτόν τον ιστότοπο και να συνάψετε και να συνάψετε νόμιμα συμβόλαια σε αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο, πρέπει:

εάν ένα άτομο, ηλικίας 18 ετών και άνω, και να καταχωρήσετε το πραγματικό σας όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οποιαδήποτε άλλα στοιχεία ζητήσατε.

Προσφέροντας να αγοράσετε αγαθά και υπηρεσίες που εκπροσωπείτε σε εμάς ότι είστε άνω των 18 ετών και μας εξουσιοδοτείτε να διαβιβάζουμε πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων επικαιροποιημένων πληροφοριών) για να λαμβάνετε πληροφορίες από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των αριθμών χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών ή πιστωτικές εκθέσεις για να πιστοποιήσετε την ταυτότητά σας, να επικυρώσετε την πιστωτική σας κάρτα, να λάβετε μια αρχική εξουσιοδότηση πιστωτικής κάρτας και
να εγκρίνετε μεμονωμένες συναλλαγές αγοράς.

13. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα, βάσεις δεδομένων και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και αναγνωρίζετε ότι το υλικό και το περιεχόμενο που παρέχονται ως τμήμα του Δικτυακού Τόπου θα παραμείνουν μαζί μας ή τους δικαιοπαρόχους μας.

Μπορείτε να ανακτήσετε και να προβάλετε το περιεχόμενο του ιστότοπου σε οθόνη υπολογιστή, να αποθηκεύσετε τέτοιου είδους περιεχόμενο σε ηλεκτρονική μορφή στο δίσκο (αλλά όχι σε οποιονδήποτε διακομιστή ή άλλη συσκευή αποθήκευσης συνδεδεμένο σε δίκτυο) ή να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο αυτού του περιεχομένου για προσωπική σας, -εμπορική χρήση, με την προϋπόθεση ότι διατηρείτε ανέπαφη όλες τις τυχόν σημειώσεις πνευματικών δικαιωμάτων και ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται να αναπαραγάγετε, να τροποποιήσετε, να αντιγράψετε ή να διανείμετε ή να χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς σκοπούς οποιοδήποτε από τα υλικά ή το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας.

14. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Παρά οποιασδήποτε άλλης διάταξης στους Όρους, τίποτα στους παρόντες Όρους:

να επηρεάσετε ή να περιορίσετε τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο. ή
θα εξαιρέσουμε ή θα περιορίσουμε την ευθύνη μας για θάνατο ή σωματικές βλάβες που οφείλονται στην αμέλειά μας.

Ο Δικτυακός Τόπος παρέχεται με βάση «ως έχει» και «ως διαθέσιμο» χωρίς καμία εκπροσώπηση ή
επικύρωση και δεν παρέχουμε εγγυήσεις, ρητές ή σιωπηρές, σε σχέση με αυτό και τη χρήση του. Αναγνωρίζετε ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε και δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια ή το απόρρητο της Ιστοσελίδας και οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχονται από εσάς. Πρέπει να αναλάβετε τον κίνδυνο που σχετίζεται με τη χρήση του Διαδικτύου.

Ενώ θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι το υλικό που περιλαμβάνεται στον ιστότοπο είναι σωστό, αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας, δεν μπορούμε να δεχθούμε την ευθύνη αν αυτό δεν συμβαίνει. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή για τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη χρήση αυτών των πληροφοριών ή για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με την Ιστοσελίδα. Αν είμαστε ενημερωμένοι για οποιεσδήποτε ανακρίβειες στο υλικό του Δικτυακού Τόπου θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτό το συντομότερο δυνατό.

Συγκεκριμένα, αποποιούμαστε όλες τις υποχρεώσεις σε σχέση με τα ακόλουθα:

την ασυμβατότητα του Δικτυακού Τόπου με οποιονδήποτε εξοπλισμό, λογισμικό ή τηλεπικοινωνιακούς
συνδέσμους.

τεχνικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων ή διακοπών της Ιστοσελίδας.

ακαταλληλότητα, αναξιοπιστία ή ανακρίβεια του ιστότοπου. και

αποτυχία της ιστοσελίδας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.

Στο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, συμφωνείτε ότι δεν θα είμαστε υπεύθυνοι
σε εσάς ή σε τρίτους για οποιεσδήποτε επακόλουθες ή παρεπόμενες ζημίες (και οι δύο όροι περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό, την καθαρή οικονομική απώλεια, την απώλεια κερδών, την απώλεια επιχειρήσεων , απώλεια αναμενόμενης εξοικονόμησης, σπατάλη δαπανών, απώλεια ιδιωτικού απορρήτου και απώλεια δεδομένων) ή οποιαδήποτε άλλη έμμεση, ειδική ή αποζημιωτική αποζημίωση που προκύπτει από ή σχετίζεται με την Ιστοσελίδα.

15. ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Εάν οποιοδήποτε μέρος των Όρων θεωρηθεί παράνομο, άκυρο ή για οποιονδήποτε λόγο μη εκτελεστό,
τότε αυτή η διάταξη θεωρείται αποσυνδεδεμένη από τους παρόντες Όρους και δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα οποιωνδήποτε υπόλοιπων διατάξεων των Όρων.

16. ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

Καμία παραίτηση από εμάς δεν θα ερμηνευθεί ως παραίτηση από οποιαδήποτε διαδικασία ή διαδοχική
παραβίαση οποιασδήποτε διάταξης.

17. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Οι παρόντες Όροι αποτελούν τη βάση όλων των συμφωνιών που έχουν συναφθεί μεταξύ εσάς και εμάς.

18. ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παρόντες Όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Αγγλίας και της
Ουαλίας και οι τυχόν διαφορές θα αποφασίζονται μόνο από τα αγγλικά δικαστήρια.

19. ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ΓΛΥΚΑ

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα γλυκά σας, συνιστούμε να καταναλώνονται εντός 12 εβδομάδων από την παραλαβή.

Όλα τα προϊόντα είναι ξεχωριστά χρονολογημένα για να εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα καταναλώνονται όταν είναι τα καλύτερα.

Περιεκτικότητα σε καρύδια

Οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όλα τα γλυκά μας κατασκευάζονται και συσκευάζονται σε
περιβάλλοντα όπου υπάρχουν ξηροί καρποί και συνεπώς δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι τα γλυκά που παρέχονται είναι απαλλαγμένα από παξιμάδια και παξιμάδια. Λάβετε υπόψη ότι τα παρεχόμενα συστατικά είναι αυτά που προέρχονται από τη συσκευασία και τους καταλόγους των κατασκευαστών και ως εκ τούτου είναι τόσο ακριβή όσο αυτά που προσφέρονται από τους παραγωγούς γλυκών, συνεπώς δεν
μπορούμε να θεωρούμε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους.

Επιστροφές

Για να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης και χαρούμε να απολαύσουμε το γλυκό τους δόντι προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πολιτική επιστροφών στην απίθανη περίπτωση που δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με τα παραδοθέντα γλυκά. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να ακολουθήσετε την ακόλουθη διαδικασία επιστροφής χρημάτων και εάν δεν το κάνετε, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να ανταλλάξουμε αγαθά ή να επιστρέψουμε. Επίσης, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν μπορούμε να θεωρούμε υπεύθυνο και να παρέχουμε επιστροφές / ανταλλαγές σε αποθέματα που επηρεάζονται από περιστάσεις που δεν ελέγχονται. Αυτό περιλαμβάνει τη ζημία και την παραμέληση μετά την παραλαβή των αγαθών, τα αγαθά που αποθηκεύονται σε κλιματολογικές συνθήκες όπως οι ακραίες θερμοκρασίες που μπορούν να επηρεάσουν ορισμένα αντικείμενα - τα αντικείμενα συχνά κολλούν ή αλλάζουν ελαφρώς την εμφάνιση, αλλά θα γευτούν τα ίδια και ζημίες από τρίτους. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών, τα αγαθά που μεταφέρονται μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη θερμότητα, ώστε να γνωρίζετε ότι τα ευαίσθητα αντικείμενα όπως η σοκολάτα μπορεί να μην φαίνονται πάντα όπως προβλέπεται, αλλά φυσικά θα δοκιμάσουν ακόμα καλύτερα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο αντικείμενο για οποιονδήποτε λόγο παρακαλούμε
να μας ενημερώσετε εντός 48 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας σας για οποιοδήποτε μέρος δεν είναι ικανοποιητικό. Για να κανονίσετε επιστροφή, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών σχετικά με τον αριθμό της παραγγελίας σας, το αντικείμενο που επιστρέφετε και τον λόγο επιστροφής.

Στη συνέχεια θα απαντήσουμε με έναν μοναδικό αριθμό εξουσιοδότησης επιστροφής και τη διεύθυνση
που πρέπει να στείλετε το στοιχείο.

Θα χρειαστεί να συσκευάσετε το στοιχείο με ασφάλεια και να συμπεριλάβετε:

Ο αριθμός της παραγγελίας σας

Ο αριθμός εξουσιοδότησης επιστρέφει

Είτε χρειάζεται αντικατάσταση είτε επιστροφή χρημάτων

Ο λόγος για τον οποίο επιστρέφετε το στοιχείο.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και στη
συσκευασία στην οποία έφθασαν, μαζί με αντίγραφο του τιμολογίου ή του δελτίου συσκευασίας.

Μόλις ληφθούν τα στοιχεία θα ελεγχθούν και θα επιστραφούν τα αγαθά και τα ταχυδρομικά τέλη που
είναι κατάλληλα. Δεν μπορούμε να χορηγούμε επιστροφές για απλά ανεπιθύμητα αγαθά λόγω της αλλοιώσιμης φύσης των προϊόντων που πωλούνται. Οι επιστροφές / ανταλλαγές θα προσφερθούν μόνο σε αντικείμενα που είναι ελαττωματικά και ήταν σαφώς κατά τη στιγμή της αποστολής τους.

20. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους παρόντες Όρους από καιρό σε καιρό.

Αυτοί οι κανόνες θα θεωρούνται ενσωματωμένοι σε κάθε διαγωνισμό, εκτός εάν η ειδική οδηγία σε
διαγωνισμό προβλέπει διαφορετικά.

Με την είσοδο στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θεωρούνται ότι έχουν διαβάσει και κατανοήσει
τους παρόντες Όρους και δεσμεύονται από αυτούς. Όλες οι αποφάσεις μας θα είναι τελικές και δεσμευτικές και δεν θα υπάρξει αλληλογραφία.

Οποιοδήποτε πρόσωπο που είναι υπάλληλος ή μέλος άμεσης οικογένειας υπαλλήλου οποιασδήποτε
εταιρείας The Hut Group ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου που έχει άμεση σχέση με την οργάνωση οποιουδήποτε συγκεκριμένου διαγωνισμού δεν είναι επιλέξιμο να συμμετάσχει.

Οι διαγωνισμοί είναι ανοιχτοί μόνο στους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου (εκτός της Βόρειας
Ιρλανδίας).

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας 18 ετών και άνω, εκτός εάν καθορίζεται ή υπονοείται οποιοσδήποτε άλλος περιορισμός ηλικίας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει, εάν είναι κάτω των 18 ετών, να λάβουν εκ των προτέρων άδεια από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.

Όλες οι συμμετοχές πρέπει να παραληφθούν μέχρι την ημερομηνία κλεισίματος που ορίζεται
στο διαγωνισμό. Οι απαντήσεις θα εισαχθούν κατά την υποβολή. Δεν θα αναλάβει καμία ευθύνη για τυχόν απαντήσεις που έχουν υποστεί λάθος, έχουν χαθεί για τεχνικούς ή άλλους λόγους ή έχουν ληφθεί μετά την ημερομηνία λήξης.

Διατηρούμε το απόλυτο δικαίωμα να αποκλείουμε χωρίς προειδοποίηση τις συμμετοχές σε οποιονδήποτε διαγωνισμό που θεωρούμε ότι χρησιμοποίησε ακατάλληλα τεχνικά μέσα για να εισέλθει ή / και πιστεύουμε ότι είναι δόλια.

Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για το κόστος τους για πρόσβαση σε δίκτυα υπολογιστών.

Δεν θα ευθυνόμαστε ή δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για: (i) οποιαδήποτε αποτυχία από τον νικητή ή οποιονδήποτε συμμετέχοντα να συμμορφωθεί με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. (ii) τυχόν διαταραχή, καθυστέρηση ή εσφαλμένη διεύθυνση των καταχωρήσεων, ή (iii) τυχόν αποτυχίες διακομιστή, συστήματος ή δικτύου, δυσλειτουργία ή δυσκολία πρόσβασης.

Θα είμαστε ο υποψήφιος όλων των διαγωνισμών που υπόκεινται στους παρόντες όρους και
προϋποθέσεις, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν διατίθεται διαφημισμένο βραβείο, διατηρούμε το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια να υποκαταστήσουμε ένα παρόμοιο βραβείο ισοδύναμης ή μεγαλύτερης αξίας.

Μόνο ένα βραβείο θα απονεμηθεί ανά νοικοκυριό.

Δεν θα υπάρξουν μετρητά ή άλλη εναλλακτική λύση στο προσφερόμενο βραβείο και τα βραβεία δεν
είναι μεταβιβάσιμα.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το όνομα του νικητή θα επιλεγεί σε τυχαία κλήρωση, μετά την ημερομηνία λήξης, από όλες τις σωστές απαντήσεις.

Ο νικητής ενός βραβείου θα ειδοποιηθεί εντός 28 ημερών από τη διαπίστωση του νικητή.

Επιτρέψτε 28 ημέρες για την παράδοση όλων των βραβείων.

Εάν ο νικητής του διαγωνισμού δεν είναι σε θέση να πάρει ένα βραβείο για οποιονδήποτε λόγο ή αν ο νικητής δεν μπορεί να ειδοποιηθεί μετά από εύλογες προσπάθειες, τότε μπορούμε να διαθέσουμε το βραβείο όπως το θεωρούμε κατάλληλο χωρίς καμία ευθύνη έναντι του νικητή .

Για κάθε διαγωνισμό, θα δοθεί μόνο ένα βραβείο ανά εισερχόμενη / ηλεκτρονική διεύθυνση.
Τα ονόματα των νικητών θα είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Βραβεία που αφορούν το ταξίδι: (α) Οι διακανονισμοί ταξιδιών είναι ευθύνη των βραβευθέντων,
εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. (β) διατηρούμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε γραπτή άδεια από τον γονέα ή τον κηδεμόνα οποιουδήποτε νικητή που είναι κάτω από την ηλικία των 16 ετών και να απαιτήσουμε από αυτόν τον νικητή να επιλέξει ως σύντροφο 18 ή περισσότερα.

Τα βραβεία / τα εισιτήρια του διαγωνισμού μπορούν να περιοριστούν σε ορισμένες περιόδους του
έτους και εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά, όλα τα βραβεία πρέπει να λαμβάνονται εντός έξι μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης του διαγωνισμού.

Όταν τα έπαθλα πρόκειται να παρασχεθούν από τρίτους, τότε ο νικητής θα πρέπει να συμπληρώσει
όλες τις κατάλληλες ή ισχύουσες κρατήσεις ή άλλες διατυπώσεις απευθείας με αυτούς τους παρόχους. Δεν θα έχουμε καμία ευθύνη για τις πράξεις / αθετήσεις των άλλων προσώπων ή εταιρειών.

21. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Αν υποβάλετε μια επισκόπηση, μας παρέχετε ένα μη αποκλειστικό, απαλλαγμένο από δικαιώματα,
διαρκές, αμετάκλητο και πλήρως δευτερεύον δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, δημοσίευσης, μετάφρασης, δημιουργίας παραγώγων έργων, διανομής και εμφάνισης ένα τέτοιο περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο.

Χορηγείτε στην εταιρεία lookfantastic.gr και στους κατόχους δευτερεύοντος δικαιώματός
της το δικαίωμα χρήσης του ονόματος που υποβάλλετε σε σχέση με το εν λόγω περιεχόμενο, αν το επιλέξουν.

Συμφωνείτε να παραιτηθείτε από το δικαίωμά σας να προσδιοριστεί ως ο δημιουργός τέτοιου
περιεχομένου και το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην υποτιμητική μεταχείριση αυτού του περιεχομένου.

Συμφωνείτε να εκτελέσετε όλες τις περαιτέρω πράξεις που είναι απαραίτητες για να τελειοποιήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα που έχετε χορηγήσει στο lookfantastic.gr, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης πράξεων και εγγράφων, κατόπιν αιτήματος του lookfantastic.com.

Εκπροσωπείτε και εγγυάστε ότι έχετε στην κατοχή σας ή ελέγχετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο όλα τα
δικαιώματα για το περιεχόμενο που δημοσιεύετε. ότι κατά την ημερομηνία υποβολής του περιεχομένου ή του υλικού στο lookfantastic.gr:

Το περιεχόμενο και το υλικό είναι ακριβείς.

Η χρήση του περιεχομένου και του υλικού που παρέχετε δεν παραβιάζει τις ισχύουσες κατευθυντήριες οδηγίες lookfantastic.gr και δεν θα προκαλέσει τραυματισμό σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα (συμπεριλαμβανομένου του ότι το περιεχόμενο ή το υλικό δεν είναι δυσφημιστικό). Συμφωνείτε να αποζημιώσετε το lookfantastic.gr για όλες τις αξιώσεις που έχουν ασκηθεί από τρίτο πρόσωπο κατά της lookfantastic.gr που προκύπτει από ή σε σχέση με παραβίαση οποιασδήποτε από αυτές τις εγγυήσεις.

Οι νικητές του διαγωνισμού αναθεώρησης θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η
αποτυχία απόκρισης στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης εντός 20 ημερών θα οδηγήσει στην απώλεια του βραβείου.

22. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MULTIBUY

Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για τα προκριματικά στοιχεία που παρατίθενται στην περιοχή πολλαπλών συναλλαγών του παρόντος ιστότοπου.

Όταν επιστρέφεται οποιεσδήποτε αγαθά (εκτός από ανταλλαγή όπου τα προϊόντα είναιελαττωματικά ή ελαττωματικά) δικαιούμαστε είτε να απαιτήσουμε την επιστροφήόλων των αγαθών που παραδίδονται ως μέρος αυτής της προσφοράς Multibuy με δικόσας κόστος είτε να σας χρεώσουμε για τα αγαθά που έχετε κρατήσει στο την πλήρη

τιμή που αναφέρεται σε αυτόν τον ιστότοπο.

23. ΔΩΡΟ με ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

23.1 Όταν προσφέρουμε δωρεάν δώρο με ένα προϊόν, παρέχουμε μόνο ένα δώρο ανά συναλλαγή
(ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων που αγοράζονται). Το δωρεάν δώρο εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το δώρο για ένα εναλλακτικό δώρο.

23.2 Για να διευκολύνουμε την παροχή δωρεάν δώρων, μπορεί να χρειαστεί να συμπεριλάβουμε το
δωρεάν δώρο στον ιστότοπό μας σε ονομαστική αξία. Για την αποφυγή αμφιβολιών, δεν δικαιούστε να «αγοράσετε» το δωρεάν δώρο χωρίς να αγοράσετε το προϊόν που παρέχεται δωρεάν και κάθε προσπάθεια να «αγοράσει» το δωρεάν δώρο θα ακυρωθεί (ανεξάρτητα από οποιαδήποτε αυτοματοποιημένη επικοινωνία μπορεί να λάβετε αναγνωρίζοντας την παραγγελία σας ). Στην απίθανη περίπτωση που το δώρο
αποστέλλεται σε εσάς, θα είστε υποχρεωμένοι να επιστρέψετε το δωρεάν δώρο κατόπιν γραπτής αίτησης.

24. ΔΩΡΑEKΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΗ

Lookfantastic Δωροκουπόνια - Το Δωροκουπόνι LF μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσει
οποιοδήποτε στοιχείο που πωλείται από το www.lookfantastic.gr. Οι συνήθεις όροι και προϋποθέσεις, μαζί με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, ισχύουν για την αγορά του δωροκιβωτίου σας. Μπορείτε να το στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην οικογένεια και τους φίλους σας, ή να το εκτυπώσετε για να τους δώσετε προσωπικά. Είναι ο τέλειος τρόπος να δώσετε ένα δώρο όταν δεν ξέρετε τι
να αγοράσετε!

Τι είναι το δελτίο δώρων LF; - Το δελτίο δώρων LF διατίθεται σε κουπόνια £ 25, £ 50, £ 75, £ 100 και £ 200 και σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε ένα δώρο όταν δεν ξέρετε τι να αγοράσετε. Τα δελτία δώρων εκδίδονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρονικό κωδικό κουπονιού ο οποίος μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρωθεί στο Checkout για να αγοράσει οποιοδήποτε προϊόν στο www.lookfantastic.gr.

Πώς μπορώ να παραγγείλω δελτίο δώρων; - Μπορείτε να προσθέσετε το κουπόνι δώρου στο καλάθι
αγορών σας όπως οποιοδήποτε άλλο προϊόν επιλέγοντας το κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι" που βρίσκεται στην καρτέλα "Αγοράστε τώρα". Στη συνέχεια, συνεχίστε να ελέγχετε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Αν θέλετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα δώρα, μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα του στοιχείου στη σελίδα του καλαθιού ή να επιστρέψετε στη σχετική σελίδα του
Προϊόντος Κουπόνι δώρων και να προσθέσετε περισσότερα αντικείμενα στο καλάθι σας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε άλλα προϊόντα ταυτόχρονα με την τοποθέτηση της παραγγελίας σας για δελτία δώρων. Τα δωροκουπόνια αποτιμώνται και εκδίδονται σε λίρες GBP. Οι κωδικοί έκπτωσης δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την αγορά ενός δελτίου δώρων.

Πώς θα λάβω Δωροκουπόνι; - Αφού γίνει η επεξεργασία της παραγγελίας σας και λάβουμε την
πληρωμή, θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο ηλεκτρονικός κωδικός Δωροκουπότας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου αποστέλλεται επίσης το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Δεν θα λάβετε τίποτα στη θέση για δώρα δώρων που παραγγέλνετε.

Πώς μπορώ να δώσω το δελτίο δώρων στον παραλήπτη; - Μόλις λάβετε τον ηλεκτρονικό κωδικό
δώρου δώρων, μπορείτε στη συνέχεια να προωθήσετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον παραλήπτη του δώρου ή μπορείτε να εκτυπώσετε το κουπόνι και να το δώσετε σε αυτόν. Οι δωροεπιταγές ισχύουν για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.

Είμαι ο παραλήπτης ενός δελτίου δώρων, πώς μπορώ να το εξαγοράσω; - Τα δωροκουπόνια
μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος στο www.lookfantastic.gr. Επιλέξτε τα στοιχεία που θέλετε να παραγγείλετε και τα προσθέστε στο καλάθι σας. Για να εφαρμόσετε το δελτίο δώρων σας, πληκτρολογήστε τον ηλεκτρονικό κωδικό κουπονιού που λάβατε στο πλαίσιο 'Κωδικός έκπτωσης' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Προσθήκη'. Αυτό θα εφαρμόσει στη συνέχεια το κουπόνι
στην παραγγελία σας. Στη συνέχεια προχωρήστε στο Checkout κανονικά.

Ποιοι είναι οι περιορισμοί; - Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα δελτίο ανά παραγγελία και
δεν θα εκδοθεί καμία αλλαγή εάν η πλήρης αξία του δελτίου δεν χρησιμοποιείται στη σειρά. Τα δελτία δώρων ισχύουν για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεχάσει να εξαργυρώσετε το δελτίο δώρων σας εγκαίρως. Τα δωροκουπόνια αποτιμώνται και εκδίδονται σε λίρες GBP. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δελτίο δώρων σας σε συνδυασμό με οποιοδήποτε άλλο κωδικό
έκπτωσης.

Έχω πληρώσει για μια παραγγελία χρησιμοποιώντας ένα δελτίο δώρων. Τι συμβαίνει εάν θέλω να
επιστρέψω την παραγγελία μου; - Για τις παραγγελίες που επιστρέφονται, η επιστροφή θα εκδοθεί μέσω της ίδιας μεθόδου πληρωμής με εκείνη που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή της παραγγελίας. Επομένως, εάν έχετε καταβάλει ή μερική πληρωμή για μια παραγγελία χρησιμοποιώντας ένα δελτίο δώρου LF,
οποιαδήποτε επιστροφή θα εκδοθεί σε δελτία δώρων με την ίδια τιμή.

Έχω χάσει ένα δελτίο δώρων. Τι να κάνω? - Εάν είστε ο παραλήπτης ενός κουπονιού δώρων LF,
παρακαλείσθε να ρωτήσετε τον αγοραστή εάν εξακολουθούν να έχουν λεπτομέρειες σχετικά με τον κωδικό κουπονιού. Εάν όχι, παρακαλούμε ζητήστε από τον αγοραστή να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του κέντρου ανταλλαγής μηνυμάτων ώστε να μπορέσει να αποσταλεί εκ νέου το κουπόνι δώρων. Σύνδεσμος παρακάτω:

https://www.lookfantastic.com/lfint/login.jsp?returnTo=https%3A%2F%2Fwww.lookfantastic.com%2Flfint%2FcustomerQuery.account

Μπορούμε να εκδώσουμε εκ νέου δελτία δώρου που δεν έχουν εξαργυρωθεί. Για την αποφυγή
αμφιβολιών, το αρχικό δελτίο δώρου θα είναι άκυρο εάν εκδώσουμε αντικαταστάτη.
Η αρχική ημερομηνία λήξης εξακολουθεί να ισχύει.

Κίνδυνος και απώλεια - Ο κίνδυνος απώλειας και τίτλου για ένα δελτίο δώρων θα μεταβιβαστεί
στον αγοραστή με την ηλεκτρονική διαβίβαση του δελτίου δώρων στον αγοραστή ή τον καθορισμένο παραλήπτη, όποιο από τα δύο είναι εφαρμοστέο. Δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν οποιαδήποτε δωροεπιταγή χάνεται, κλαπεί, καταστραφεί ή χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδειά σας

Απάτη - Θα έχουμε το δικαίωμα να κλείνουμε λογαριασμούς πελατών και να λαμβάνουμε πληρωμές
από εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής εάν εξαργυρωθεί ή / και χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση αγορών στο www.lookfantastic.gr ένα κουπόνι δώρων που έχει
ληφθεί με δόλο.

Μπορώ να επιστρέψω το Δωροκουπόνι μου; - Τα Δωροκουπόνια δεν μπορούν να επιστραφούν ή να
επιστραφούν, εκτός από τα νομικά σας δικαιώματα. Η αξία του δελτίου δώρου δεν μπορεί να μετατραπεί σε μετρητά.

Πίστωση: Oποιαδήποτε πίστωση θα ισχύει για 6μήνες από τη μέρα έναρξης και θα λήγει την ίδια ημερομηνία μετά το πέρας των 6μηνών.


25. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία "BeautyBox", αναγνωρίζετε ότι συμφωνείτε με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας. Το απόθεμα εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα, εάν πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας πριν από την 22η ημέρα του μήνα κατά την οποία η συνδρομή σας θα αρχίσει τον ίδιο μήνα. Για παράδειγμα, εάν εγγραφείτε στις 22 Ιανουαρίου ή πριν, η συνδρομή σας θα ξεκινήσει με το "BeautyBox" του Ιανουαρίου. Εάν τοποθετήσετε την παραγγελία σας στις 23 ή μετά τον μήνα ή αν δεν είναι διαθέσιμο το μηνιαίο "BeautyBox", η συνδρομή σας θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Αν πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας πριν από τις 22 του μήνα, σκοπεύουμε να στείλουμε το πρώτο "κουτί ομορφιάς" εντός 24 ωρών από την παραλαβή της συνδρομής σας.
Στη συνέχεια, στοχεύουμε να στείλουμε κάθε επόμενο "Πλαίσιο Ομορφιάς" την 1η ή κάθε μήνα. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες φορές ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις αποστολής ή / και παραγγελίες προϊόντων λόγω απρόβλεπτων ζητημάτων που αφορούν τη διεκπεραίωση της επωνυμίας. Οποιεσδήποτε εκτιμώμενες ημερομηνίες παράδοσης είναι μόνο εκτιμήσεις και δεν θα δικαιούστε επιστροφή λόγω τυχόν απρόβλεπτων καθυστερήσεων. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία "BeautyBox",
θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης που περιέχει έναν αριθμό παρακολούθησης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την αποστολή του. Δεν θα δικαιούστε επιστροφή λόγω τυχόν απρόβλεπτων καθυστερήσεων Εάν αλλάξετε διεύθυνση κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του λογαριασμού σας και θα τεθεί σε ισχύ τον επόμενο μήνα. Εάν δεν έχετε αλλάξει τη διεύθυνσή σας πριν από τη δημιουργία του κουτιού του επόμενου μήνα, τότε δεν θα είμαστε υπεύθυνοι σε σας σε περίπτωση που αποτύχετε να λάβετε το "BeautyBox" σας και δεν θα σας δοθεί επιστροφή χρημάτων.

Αυτόματη ανανέωση - μετά την αρχική περίοδο εγγραφής μιας σταθερής συνδρομής ενός, τριών, έξι ή δώδεκα μηνών, η συνδρομή σας στο Beauty Box θα ανανεωθεί αυτόματα για μια περαιτέρω καθορισμένη διάρκεια του ίδιου μήκους. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από την αυτόματη ανανέωση πριν από τη 22η ημέρα του μήνα λήξης μέσω του λογαριασμού σας πελάτη. Οποιαδήποτε συνδρομή ενός, τριών, έξι ή δώδεκα μηνών ακυρωθεί πριν από τη λήξη της συνδρομής δεν είναι επιλέξιμη για επιστροφή χρημάτων.

Κάθε εγγραφή κατατάσσεται ως ενιαία σύμβαση πώλησης για τακτική παράδοση αγαθών, επομένως δικαιούστε μόνο επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσετε την εγγραφή σας μαζί μας εντός 14 ημερών από την ημέρα που αποκτήσατε φυσική κατοχή του πρώτου σας "Box Beauty" .

Δικαιούστε να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποτεδήποτε, εκτός εάν ακυρώσετε την εγγραφή σας μαζί
μας εντός 14 ημερών από την ημέρα κατά την οποία αποκτήσατε φυσική κατοχή του πρώτου σας "Beauty Box", θα είστε συνδεδεμένοι στη σύμβαση για το υπόλοιπο της τη συνδρομή.

Εάν επιθυμείτενα ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν λήξει η προθεσμία, πρέπει να το κάνετε πριναπό τις 23 του μήνα, διαφορετικά θα λάβετε το "Beauty Box" τωνεπόμενων μηνών. Για παράδειγμα, αν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από τονΜάρτιο, θα πρέπει να μας ενημερώσετε το αργότερο μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου,διαφορετικά ενδέχεται να λάβετε το "Beauty Box" του Μαρτίου. Αυτόισχύει μόνο για τις αγορές συνδρομών 1 μήνα. Για 3, 6 και 12 μήνες δενμπορείτε να ακυρώσετε μετά από τις 14 ημέρες από τη λήψη του πρώτου σας"Box Beauty".

Η παραπάνω πολιτική ακύρωσης δεν επηρεάζει τα εκ του νόμου δικαιώματα σας. Ανατρέξτε στην
ενότητα 10 παραπάνω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμά σας να ακυρώσετε.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε παραβίασης αυτών των Όρων. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα κατά την απόλυτη κρίση μας να ακυρώσουμε και / ή να αλλάξουμε το μοντέλο συνδρομής "Beauty Box".

Όταν συμμετέχετε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα συνδρομής, καλείτε να συμμετάσχετε στο 'TheBeautyBoxClub'. Πρόκειται για μια προαιρετική ιδιότητα μέλους όπου μπορείτε να εισαγάγετε πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας για να ενεργοποιήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρίαBeautyBox. Όλες οι πληροφορίες που εισάγετε σε αυτή την έρευνα δεν είναι υποχρεωτικές, μπορείτε να ζητήσετε να καταργήσετε τα δεδομένα σας και θα διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα μοιραστεί με κανέναν εκτός τηςTheHutGroup. Κατά τη χρήση αυτών των δεδομένων πελατών, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες μόνο για να εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία με τοBeautyBox σας και για να διασφαλίσουμε ότι ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να εξατομικεύσετε την εμπειρίαLookfantastic και να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε πληροφορίες που στοχεύουν σε εσάς. Όταν εισάγετε τα γενέθλιά σας, μας επιτρέπετε να ανταμείψουμε τους συνδρομητές μας με μια θεραπεία για τα γενέθλια. Εισάγοντας τα αγαπημένα σας εμπορικά σήματα, μας ενημερώνετε για το τι θα θέλατε να δείτε περισσότερο στο κουτί σας. Εισάγοντας πληροφορίες σχετικά με το προφίλ ομορφιάς χρησιμοποιείτε αυτό για να διασφαλίσουμε ότι προσαρμόζουμε το κουτί σας για να
στοχεύσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Όταν ακυρώνετε τη συνδρομή σας στοBeautyBox ή δεν
είστε πλέον συνδρομητής, δεν θα είστε πλέον σε θέση να επωφεληθείτε από την αποκλειστικότητα του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων όλων των πρόσθετων παροχών. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι κάθε κουτί θα είναι απολύτως εξατομικευμένο σε
σας, αλλά θα προσπαθήσουμε το καλύτερό μας.