Παρακαλώ επιλέξτε την χώρα παράδοσης των προϊόντων
ΕΠΙΛΟΓΕΣ DELIVERY ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ

Ενημέρωση για την Εξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου απο την Ευρωπαική Ενωση

LOOKFANTASTIC μπορεί να επιβεβαιώσει πως η αγοραστική εμπειρία σας δεν θα επηρεασθεί, και θα συνεχίσετε να προχωρείτε με παραγγελίες κανονικά.

Για πελάτες με τοποθεσία εντός Ε.Ε, τα περισσότερα προϊόντα θα αποστέλονται από τις αποθήκες εντός Ε.Ε., επομένως οι παραγγελίες μπορουν να συνεχιστουν κανονικά.

Για όποιο προϊόν αποσταλεί από το Η.Β. σε χώρες Ε.Ε. τα όποια έξοδα καλύπτονται από εμάς και συναδέλφους μεταφορών επομένως δεν υπαρχει κοστος για εσάς.

Πληροφορίες Αποστολής

Γρήγορη παράδοση


Για γρήγορη παράδοση εντός 1 έως 2 εργάσιμων ημερών παραγγείλετε πριν από τις 17:00


Οι παραγγελίες που θα επικυρωθούν Παρασκευή μετά τις 17:00 θα παραδοθούν Δευτέρα/Τρίτη


Οι παραγγελίες που θα επικυρωθούν είτε Σάββατο είτε Κυριακή με υπηρεσία ταχείας εξυπηρέτησης θα παραδοθούν την Τρίτη/Τετάρτη που ακολουθεί


Τιμή παράδοσης: € 11.99

Κατά τη διάρκεια αυτής της πολυάσχολης περιόδου, ορισμένες υπηρεσίες παράδοσης Premium/Express ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες προσωρινά.


Για παραγγελίες κάτω των 35€, το κόστος αποστολής θα είναι 4€. 


Για παραγγελίες άνω των 35€ το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ


Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες


Σε κάθε σας παραγγελία θα σας στέλνεται ένα link που θα σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε και να παρακολουθείτε που βρίσκεται η παραγγελία σας. 


*Για Κύπρο το κόστος αποστολής είναι 20€, ενώ σας παρέχουμε δωρεάν αποστολή προϊόντων για παραγγελίες άνω των 80€. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-10 εργάσιμες μέρες.