Γίνετε μέλος στο Affiliate πρόγραμμά μας

Έχεις το δικό σου site ή blog; Θα ήθελες να ξεκινήσεις να βγάζεις κάποια χρήματα από αυτό; Γίνε τώρα μέλος του affiliate προγράμματός μας! Είναι δωρεάν, γρήγορο και πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμά μας σας συνηστούμε να διαβάσετε τις παρακάτω πληροφορίες.

Τι είναι το πρόγραμμα των Affiliate;

Οι affiliates είναι site ή blogs που δημιουργούν κίνηση και στέλνουν το αγοραστικό κοινό στο site του lookfantastic μέσω κάποιων links τα λεγόμενα tracking links τα οποία ελέγχονται και καταγράφονται από εμάς, ούτως ώστε να αποδώσουμε την ανάλογη προμήθεια στον κάθε συνεργάτη-affiliate μας. τα links αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να είναι στη μορφή των banners, σε μορφή κανονικού κειμένου μέσα στο blog σας ή ακόμα και σαν ένα απλό link στις σελίδες των social media σας.

Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα του lookfantastic!

Το πρώτο site του Lookfantastic ιδρύθηκε το 1996 και είναι μία από τις καλύτερες ηλεκτρονικές boutique ομορφιάς της Βρετανίας. Ως η απόλυτη Μέκκα για τα μαλλιά, την ομορφιά και όλα τα πανέμορφα πράγματα, το lookfantastic προσφέρει πάνω από 14.000 προϊόντα από πάνω από 400 μάρκες μαλλιών, μακιγιάζ, φροντίδας του δέρματος, νυχιών καιώς και ηλεκτρικών εργαλείων και βιολογικές μάρκες. 


Έχουμε ένα εκπληκτικό φάσμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς καθώς και VIP εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές για να μοιραστείτε με το κοινό σας που σας ακολουθεί και σας εμπιστεύεται. Με πολύ υψηλά και μια τεράστια γκάμα προϊόντων ποσοστά αγοράς, το site μας είναι ο καλύτερος συνεργάτης για εσάς και αυτό σημαίνει ότι εάν στέλνετε και συστήνετε το lookfantastic στο κοινό σας, είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε προμήθεια. 


Το πρόγραμμά μας προσφέρει πολύ ανταγωνιστικά ποσοστά προμηθειών σε όλα τα προϊόντα μας που σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να φτάσουν και το 10% *. Επικυρώνουμε τις προμήθειες συχνά, έτσι ώστε οι συνεργάτες μας να πάρουν τα χρήματά τους το συντομότερο δυνατό.

Πώς θα με βοηθήσει το lookfantastic?

To lookfantastic είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Κάθε εβδομάδα στέλνουμε ένα ενημερωτικό δελτίο στους συνεργάτες μας με αποκλειστικές προσφορές, κωδικούς και νέα τα οποία θα μπορούν να προωθήσουν, εάν το επιθυμούν.


 Επίσης, μέσα της πλατφόρμας μας μπορείτε να βρείτε διαφημιστικά banner, product feed και πολλές άλλες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην προώθηση των πωλήσεων από τον ιστότοπό σας.


 Εάν θέλετε κάτι συγκεκριμένο σχετικά με τον ιστότοπό σας, μιλήστε μαζί μας! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εταιρικές συνεργασίες μας, επικοινωνήστε σε αυτό το email: vasiliki.chondreli@thehutgroup.com

Πως να ξεκινήσετε!

Είναι πολύ εύκολο. Εγγραφείτε μέσω του παρακάτω link και της συνεργαζόμενης πλατφόρμας του AWIN. Επιλέξτε το Lookfantastic International (10491). Προσθέστε τα tracking links στο site, blog, social media και ξεκινήστε να λαμβάνετε προμήθεια.