The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% High Strength Vitamin and Mineral Blemish Formula 30 ml

EUR 6.8

6.80€

Payment will be taken every month. months.

Ποσότητα

( 0 item is in your basket προϊόντα maximum στο καλάθι σας )

 

Ξεπωλημένο

Image 1,The ordinary's best seller for blemish prone skine. Image 2, Boosts skin brightness and improves skin smoothness. 10% niacinamide and 1% zinc PCA. Image 3, niacinamide 10%+ Zinc 1% lightweight water based serum texture. Image 4, achieve smoother skin after 8 weeks. in a clinical study of 35 subjects applying product 2x/day for 8 weeks. Image 5, 1. Prep: cleaners and toners. 2.Treat: water based serums, eye serums, anhydrous and oils. 3. Seal: suspensions, moisturisers and SPF.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.5 / 5 (26 κριτικές)
  • 19 5 star reviews
  • 5 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

εξαιρετικό προϊόν

Παρατήρησα ότι ενισχύει τα αποτελέσματα της ρετινόλης και προστατεύει το δέρμα από τον ερεθισμό που μου προκαλούσε κάποιες φορές η ρετινόλη, ειδικά στον λαιμό. Το χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και τέσσερις μήνες ( το πρωί πριν από την αντηλιακή και το βράδυ πριν τη ρετινόλη) και είδα σημαντική διαφορά στο πρόσωπό μου. Οι λεπτές ρυτίδες μειώθηκαν, οι πόροι μίκρυναν ορατά και η επιδερμίδα μου απέκτησε ομοιομορφία.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Εξαιρετικό προϊόν

Έχοντας περάσει κυστική ακμή δεν εμπιστεύομαι εύκολα προϊόντα περιποίησης.Το συγκεκριμένο με βοήθησε να καθαρίσουν οι πόροι και να σταματήσουν τα σπυράκια. Λεπτόρρευστη υφή που δεν βαραίνει το δέρμα.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Καλό σέρουμ!

Αρκετά καλό προΙόν, ειδικά σε σχέση με την τιμή του και απαλό με ευαίσθητες επιδερμίδες (όπως η δική μου). Είδα κάποια διαφορά σε σχέση με την υφή του προσώπου μου από την πρώτη χρήση. Εντάξει δεν κάνει και θαύματα, ειδικά σε περίπτωση σοβαρής ακμής, αλλά το πρόσωπο γίνεται λίγο πιο λείο και μειώνει την εμφάνιση ατελειών. Επίσης έχω την εντ΄ύπωση ότι κάνει το δέρμα λίγο πιο ανθεκτικό...

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Ειδανικό για Νυχτερινή Ρουτίνα

Ελαφρύ προιόν, δημιουργεί καλή βάση για την εφαρμογή ρετινόλης. 

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Πολύ καλό για τα χρήματα του!

Με καθημερινή χρήση ως πρωινό ΄σέρουμ μειώνει κοκκινίλες και βοηθάει να καθαρίσει το πρόσωπο από κοκκινίλες και σπυράκια. Σίγουρα δε κ΄άνει θαύματα αλλά θα το ξαναπροτιμήσω μια και βλέπω διαφορά.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Φαανταστικό

Με βοήθησε πάρα πολύ. Είχα για πολλά χρόνια ακμή και αναγκάστηκα να πάρω χάπια για να φύγουν, αλλά ακόμα και τότε είχα ξεσπάσματα και κοκκινίλες στο πρόσωπο. Με αυτό το προϊόν κατάφερα να τα αντιμετωπίσω. Προφανώς το τέλειο αψεγάδιαστο πρόσωπο είναι ανέφικτο αλλά αυτό σε βοηθάει να φτάσεις ΄΄σοο πιο κοντά γίνεται σε αυτό. Επίσης δεν είχα το λεγόμενο purge.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Ηρέμησε το δέρμα μου

Έχει βοηθήσει πάρα πολύ την λιπαρή με ακνεικη πιδερμίδα μου

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Τέλειο

Είναι τέλειο βοηθάει στην λιπαρότητα 

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Αντίθετα αποτελέσματα

Χρησιμοποίησα το προϊόν για 1μιση μήνα για να δω όντως τι αποτελέσματα έχει. Μου δημιούργησε κατευθείαν ακμή αλλα νόμιζα ότι ηταν purging. Αλλά ο χρόνος έδειξε οτι δεν ηταν και το δέρμα μου ειναι χειρότερο απο πριν. Σίγουρα δουλεύει για πολλά άτομα αλλα σε μενα έφερε πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Καλό value for money

Την στιγμή που το εφαρμόζω στο δέρμα μου καίει λίγο (επειδή είναι λίγο ευαίσθητο το δέρμα μου), αλλά μετά είναι μια χαρά. Κάνει το δέρμα να περάσει μια περίοδο purging, οπότε καλό είναι να το έχετε κατά νου. Πρέπει να συνδυάζεται με μια καλή ενυδατική γιατί κάνει το δέρμα λίγο πιο ξηρό. Θα το ξαναπάρω σίγουρα πάντως, σιγά σιγά βλέπω τη διαφορά στο δέρμα μου.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Άλλοι πελάτες μας αγόρασαν