The INKEY List Back to Basics: Your Hydration Recipe

EUR 31.45

31.45€

Payment will be taken every month. months.

Ποσότητα

( 0 item is in your basket προϊόντα maximum στο καλάθι σας )

 

Σε στοκ

Image 1, Before and After 1 use, Review 5 stars Just wow! The holy grail of cleansing balms! Image 2, Oat cleansing balm, caffeine eye cream, Omega Water Cream Image 3, STEP 1 Remove makeup and dirt, while helping to reduce blackheads and breakouts STEP 2 Clear blemishes fast, reduce inflammation and prevent clogged pores STEP 3 Immediately hydrate skin without oiliness

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 3.0 / 5 (1 κριτικές)
  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά

Ας ξεκινήσω με τα θετικά. Το oat cleansing είναι καλό περισσότερο για χρήση καθαρισμού μετά από μάσκα που ξηραίνει το δέρμα. (Όπως Mario Badescu silver mask) Η κρέμα ματιού είναι καλή για πρωινή σαν primer εάν βαφτείς. Η omega water cream αρκετά καλή εάν χρησιμοποιείς πολύ λίγη ποσότητα (εάν έχεις μικτό ή λιπαρό δέρμα). Τα αρνητικά είναι ότι το cleansing balm δεν βγάζει μακιγιάζ με την πρώτη μην σου πω ούτε με την δεύτερη φορά (εάν χρησιμοποιείς Pat McGrath, Fenty που εχουν πιο έντονα σκιές foundation κτλ), δεν κάνει γενικά και καμία διαφορά στο δέρμα. Η κρέμα ματιού μόνη της δεν κάνει τίποτα, συνήθως την χρησιμοποιούσα παλιά με λίγο aloe βάση κρέμας τώρα προσπαθώ να δω με την retinol eye cream της συγκεκριμένης σειράς. Η omega cream νιώθω ότι έχει το ίδιο πρόβλημα με το vitamin C serum λες και έχω ελαιόλαδο στο πρόσωπο μου, και έχω μικτο δέρμα, τελικά το αφαίρεσα και έχω βάλει ξανά αρκετά μικρή ποσότητα για να καταφέρω να συνεχίζω να το χρησιμοποιώ και κατέληξε να είναι το μοναδικά αρκετά καλό προϊόν από το σετ. Δεν θα έβαζα 2 αστέρια μόνο γιατί δεν είναι κακα προϊόντα, απλά βοηθούν περισσότερο για άλλα προϊόντα αλλά σίγουρα δεν ειναι για 5 αστέρια γιατί είναι σετ μη ολοκληρωμένο.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Άλλοι πελάτες μας αγόρασαν

  • The INKEY List Tripeptide Plumping Lip Balm 10ml

    Αποθήκευση 23%

    Εξοικονομήστε #RRRP_PERCENT από την παραγγελία σας. Η έκπτωση έχει εφαρμοστεί στην RRP. Η προσφορά ισχύει μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
    ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
    RRP: 12.95€
    9.95€