Μία διαφορέτική μάρκα!

Η ιστορία της Omorovicza ξεκινάει πριν απο περισσότερα από 2000 χρόνια, όταν ανακαλύφθηκαν τα θεραπευτικά , ιαματικά λουτρά της Ουγγαρίας. Τη δεκαετία του 1800, η αριστοκρατική Ούγγρικη οικογένεια Omorovicza έχτισε τα Racz S.P.A στη Βουδαπέστη με τον ερχομό μιας μεσαιωνικής θεραπευτικής άνοιξης και στην αρχή αυτού του αιώνα, ο Stephen de Heinrich de Omorovicza πήγε τη μελλοντική του σύζυγο Margaret στα λουτρά που είχε κτίσει η οικογένειά του. 


Εντυπωσιασμένοι από τα επιδραστικά αποτελέσματα που είχαν τα νερά του spa στο δέρμα τους, η Margaret και ο Steven αποφάασισαν να αξιοποιήσουν αυτά τα πλεονεκτήματα και να δημιουργήσουν μία καινοτόμα σειρά περιποίησης δέρματος. Συγκεντρώνοντας στοιχεία από μία ομάδα επιστημώνων βραβευμένων με Nobel, η Omorovicza ανέπτυξε την Hydro Mineral Transference, ένα σύστημα αποστολής που καθιστά δυνατή την απορρόφηση των μεταλλικών στοιχείων των ιαματικών λουτρών της Βουδαπέστης από την επιδερμίδα κάνοντας το δέρμα πιο στεθερό, ελαστικό και πιο νεανικό στην όψη


Το 2006 γεννήθηκε η Omorovicza. Την πρώτη Αυγούστου του 2006, η Omorovicza Boutique και Spa άνοιξαν στη Βουδαπέστη στην Andrassy ut. Tα πολυβραβευμένα προϊόντα Omorovicza μπορούν να βρεθούν τώρα σε όλο τον κόσμο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ