LOOKFANTASTIC Rose Collection Limited Edition Beauty Box

EUR 70.0

70.00€

Payment will be taken every month. months.

Ποσότητα

( 0 item is in your basket προϊόντα maximum στο καλάθι σας )

 

Ξεπωλημένο

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.5 / 5 (2 κριτικές)
  • 1 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Valentine's rose heart

Εμένα με παρακινησε το πανέμορφο κουτί από το χρώμα του μέχρι τον φιόγκο του και το σχήμα καρδιάς να το αγοράσω! Για τα προϊόντα έχω να πω,πολύ αξιόλογα όλα τα προϊόντα, πέραν της παστας μαλλιών Christophe Robbin, η οποία ξηραινει πολύ τα μαλλιά και δεν τα καλυπτει μετα ουτε μάσκα! Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για την κρέμα καθαρισμου Aurelia, τόσο για το υπέροχο άρωμα της αλλά και για τα αποτελέσματα της. Πολύ ωραία μυρωδιά επίσης το αφρόλουτρο από Κορρε! Η κρέμα προσώπου από Caudalie αρκετά καλή αλλά στο θέμα ευαισθησίας με ξηροτητα δεν με κάλυψε! Πολύ ωραία η λοσιόν προσωπου από Pixie! Αρκετά ικανοποιητικό και το peeling Elemis,για ξηρά δέρματα, κλασσικό άρωμα τριανταφυλλου! Ωραίο και ανάλαφρο το spray mist Omorovicza! Η αλήθεια είναι ότι περίμενα για το κουτί Αγίου Βαλεντίνου κάποιο αισθησιακό άρωμα και ενδεχομενος κάποιο γλυκό ρόζ κραγιόν! Σε γενικές γραμμές αρκετά ικανοποιημενη! Σας ευχαριστώ! 💕💕💕💕

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Valentine's rose heart

Υπέροχη συσκευασία ροζ καρδιάς με υφασματινη ροζ κορδέλα! Ένα συλλεκτικό δώρο αγάπης και τρυφερότητας! Ότι θα λαχταρούσα κάθε γυναίκα!

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;