The Ordinary «Buffet» Multi-Technology Peptide Serum 30 ml

  • Vegan
EUR 16.53

RRP: 17.40€

16.53€

Εξοικονόμησε 0.87€

Payment will be taken every month. months.

Ποσότητα

( 0 item is in your basket προϊόντα maximum στο καλάθι σας )

 

Ξεπωλημένο

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.55 / 5 (20 κριτικές)
  • 14 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Α Π Ι Θ Α Ν Ο !

Το προϊόν αυτό είναι το must have κάθε γυναίκας σε εμμηνόπαυση (και οχι μόνο). το χρησιμοποιώ λίγες μόνο ημέρες και έχω ήδη δει μεγάλη διαφορά στο πρόσωπό μου. Οι ρυτίδες έκφρασης που είχα έχουν μειωθεί σημαντικά , το ίδιο και οι σακούλες κάτω απο τα μάτια. το Πρόσωπό μου λάμπει και έχει μια αίσθηση φρεσκάδας. Νιωθω πολύ τυχερή που το ανακάλυψα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Όχι για μενα

Το πήρα διαβάζοντας τις καλές κριτικές. Μου δημιούργησε πολλά σπυράκια. Το σταμάτησα για ένα διάστημα σκεπτόμενη πώς ίσως δε φταίει αυτό το προϊόν. Όταν η επιδερμίδα μου ηρέμησε και καθάρισε εντελώς το ξανά χρησιμοποίησα. Την 3η μέρα χρήσης πάλι έβγαλα σπυράκια. Σαν υφή είναι πολύ ωραίο αλλά προφανώς εμένα με πειράζει κάποιο συστατικό.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

10/10

Έχω ένα μήνα που χρησιμοποιώ το προϊόν στο προσώπου μου. Είναι υπέροχο!

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Αγαπημένο.

Άλλο ένα από τα αγαπημένα μου της ordinary. Δεν θα λείψει ποτέ από τη ρουτίνα μου.

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Πολύ καλή

Το χρησιμοποιώ πριν την ενυδατική! Πολύ καλό προϊόν. Μου αφήνει ωραιο δέρμα και υφη

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Λανθασμένη η προηγούμενη κρητική

Σε προηγούμενη μου αξιολόγηση είπα ότι μου δημιούργησε κόκκινα μικρά σπυράκια. Όχι, τελικά δεν φταίει το  BUFFET, μετά από επίσκεψη σε δερματολόγο μου είπε ότι έπαθα αλλεργία από την βιταμινη C!!!  Ο ένοχος είναι η βιταμινη C 8% από the ordinary!  Συγνώμη BUFFET! 

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Buffet

Τρεις βδομάδες χρήση κ μου δημιούργησε κόκκινα μικρά σπυράκια….θα το σταματήσω για κάποιο διάστημα κ θα το αρχίσω πάλι να δω αν όντως με πειράζει αυτό, γιατί χρησιμοποιώ κ αλλά δραστικά συστατικά. Εύχομαι να μην είναι αυτό γιατί πήρα 2 μπουκαλάκια παρασυρόμενη από τα τόσα θετικά σχόλια  στο Ίντερνετ. 

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Απλά τέλειο

Το πιο λείο, απαλό, φωτεινό, σφριγηλό δέρμα μέσα σε μόλις λίγες μέρες χρήσης και μόνο μια φορά την ημέρα, το βράδυ, μαζί με ρετινόλη (το πρωϊ χρησιμοποιώ οξέα και κάνουν clash, δεν κάνει να φοριούνται μαζί στην ίδια ρουτίνα). Απλά τέλειο

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Ordinary buffet

Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από την υφή του σερουμ και την αίσθηση που αφήνει στο πρόσωπο

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Buffet the ordinary κριτική

Λοιπον, πρώτη φορά κάνω κριτική σε προϊόν αλλά επειδή και γω εμπιστευόμενη τις κριτικές το αγόρασα και τον συγκεκριμένο όρο αλλά και άλλους της ίδια εταιρίας πιστευω αξίζει η πληροφορία για τον κόσμο που ψάχνει πριν αγοράσει κάτι. 100% ευχαριστημένη με όλους του όρους από ordinary που παρήγγειλα. Ο συγκεκριμένος ενυδατώνει απαλύνει και κάνει πολύ πιο λαμπερό το δέρμα. Όντως μειώνει τις λεπτές γραμμές ρυτίδες κτλπ και δημιουργεί μια πολύ καλύτερη υφή και όψη της επιδερμίδας. Δεν είχα ποτε θέματα ακμής απλά μερικά σημαδάκια από μπιμπικακια που είχα πειράξει.. έχουν φύγει όλα είναι λες και φοράω μέικ απ έχω εντυπωσιαστεί και μόνο με μια εβδομάδα εφαρμογή. Από τους αγαπημένους μου όρους αυτός, ο BHA & AHA peeling solution και αυτος με την καφεΐνη για μαυρους κυκλους. Οικονομικό προϊόν και ταυτόχρονα παρα πολύ αποτελεσματικό μπράβο!! Συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!! 

Σας βοήθησε η προηγούμενη αξιολόγηση;

Άλλοι πελάτες μας αγόρασαν