Επικοινωνήστε μαζί μας

Εδώ στο lookfantastic.gr στοχεύουμε στο να παρέχουμε ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης και πάντα να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε την απάντηση εδώ σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε. Αν όχι παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω:

EMAIL:
Ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσετε μαζί μας είναι μέσω του κέντρου μηνυμάτων μέσω του λογαριασμού σας (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι θα πρέπει να συνδεθείτε για να στείλετε ένα μήνυμα). Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα email εντός μιας εργάσιμης ημέρας. Χρησιμοποιώντας το Κέντρο μηνυμάτων, μπορείτε εσείς και η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών να παρακολουθείτε εύκολα όλα τα ερωτήματα και τις παραγγελίες σας σε ένα μέρος.
Αν έχετε διάφορα ερωτήματα, έχουμε μια λίστα με Συχνές Ερωτήσεις παρακάτω που θα σας ενημερώσει πώς να χρησιμοποιήτε τον ιστότοπό μας, να παραγγέλνετε από εμάς, να ξεκινήσετε έναν λογαριασμό και να παρακολουθείτε την πρόοδο της παραγγελίας σας.

ΓΡΑΜΜΑ:
Lookfantastic Customer Service
The Stables,
Gadbrook Park,
Gadbrook Way,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,
CW9 7RA
Μη διστάσετε να μας γράψετε στη διεύθυνση γραφείου που θα βρείτε παραπάνω, αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτή δεν είναι η διεύθυνση που θα μπορέσετε να κάνετε επιστροφή παραγγελιών. Εάν πρέπει να επιστρέψετε ένα προϊόν σε εμάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών που θα σας συμβουλεύσει για το πώς να προχωρήσετε.


Feedback :
Είμαστε πάντα διατεθειμένοι να βρίσκουμε τρόπους βελτίωσης και θα θέλαμε να ακούσουμε τις απόψεις σας. Σχόλια σχετικά με τις υπηρεσίες μας, ακόμα και νέες ιδέες για να κάνουμε την εμπειρία σας ακόμα καλύτερη, είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για το τι σκέφτεστε αποστέλλοντας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην Ομάδα Σχέσεων με Πελάτες στη διεύθυνση feedback@thehutgroup.com

Παρακαλώ σημειώστε: Η Ομάδα αυτή δεν μπορεί να να απαντήσει σε ερωτήσεις εξυπηρέτησης πελατών. Αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με την αγορά σας ή σχετικά με μια παραγγελία που έχετε ήδη κάνει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό μας κέντρο μηνυμάτων. Απλά κάντε κλικ στο 'Ο Λογαριασμός μου' στην επάνω δεξιά πλευρά του ιστότοπού μας και ακολουθήστε τις οδηγίες.
Οι ώρες λειτουργίας του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. έως 6 μ.μ.


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ:
Εάν θέλετε να συζητήσετε την εργασία σε συνεργασία με το The Hut Group ή την μεταπώληση των προϊόντων σας μέσα από οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο partnerships@thehutgroup.com.