Επικοινωνήστε μαζί μας

Εδώ στο lookfantastic.gr στοχεύουμε στο να παρέχουμε ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης και πάντα να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε την απάντηση εδώ σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε. Αν όχι παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω:

EMAIL:
Ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσετε μαζί μας είναι μέσω του κέντρου μηνυμάτων μέσω του λογαριασμού σας (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι θα πρέπει να συνδεθείτε για να στείλετε ένα μήνυμα). Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα email εντός μιας εργάσιμης ημέρας. Χρησιμοποιώντας το Κέντρο μηνυμάτων, μπορείτε εσείς και η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών να παρακολουθείτε εύκολα όλα τα ερωτήματα και τις παραγγελίες σας σε ένα μέρος.
Αν έχετε διάφορα ερωτήματα, έχουμε μια λίστα με Συχνές Ερωτήσεις παρακάτω που θα σας ενημερώσει πώς να χρησιμοποιήτε τον ιστότοπό μας, να παραγγέλνετε από εμάς, να ξεκινήσετε έναν λογαριασμό και να παρακολουθείτε την πρόοδο της παραγγελίας σας.

ΓΡΑΜΜΑ:
Lookfantastic Customer Service
The Stables,
Gadbrook Park,
Gadbrook Way,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,
CW9 7RA
Μη διστάσετε να μας γράψετε στη διεύθυνση γραφείου που θα βρείτε παραπάνω, αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτή δεν είναι η διεύθυνση που θα μπορέσετε να κάνετε επιστροφή παραγγελιών. Εάν πρέπει να επιστρέψετε ένα προϊόν σε εμάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών που θα σας συμβουλεύσει για το πώς να προχωρήσετε.


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ:
Εάν θέλετε να συζητήσετε την εργασία σε συνεργασία με το The Hut Group ή την μεταπώληση των προϊόντων σας μέσα από οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο partnerships@thehutgroup.com.